CategoriesBH_TOP

Gaming Curacao

Gaming Curacao

Menü kısmından “Ödeme Yöntemleri” sekmesini açın ve bu sekmede yer alan “Ödeme Yöntemi Ekle” başlığı altındaki “Vodafone Pay – Mobil Ödeme” yi seçin. Bu seçimi yaptıktan sonra telefonunuza SMS ile gelen tek seferlik şifreyi, açılan ekrana girerek ödeme yöntemini eklemiş olursunuz. VEPAŞ’a uğranılabilecek zararlardan ötürü herhangi bir sorumluluk yüklenemez. VEPAŞ bu web sitesinde yer alan promosyon ve kampanyaları her zaman geri alma ya da değiştirme ve siteyi yeniden organize etme hakkına sahiptir. İşbu web sitesinde yer alan bilgiler doğru olmakla birlikte, web sitesinde yer alan her türlü bilgi sadece tanıtım ve bilgi amaçlı olup, Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (“VEPAŞ”) sitedeki tüm bilgilerin doğruluğunu ve tamlığını garanti etmemekte ve bu konuda hukuki bir sorumluluk kabul etmemektedir. Vodafone Pay Mobil Ödeme limitleri müşterinin ödeme performansına göre belirlenmiştir ve limit aşımı gerçekleşen durumlarda işlem gerçekleştirilmez. Vodafone abonesi iseniz tek seferde maksimum 1000 TL aylık ise maksimum 2750 TL mobil ödeme işlem limitiniz bulunmaktadır. Müşteri limitlerimiz kredi risk değerlendirmesi ile müşteri özelinde belirlenir. Vodafone Mobil Ödeme hizmeti faturalı ve faturasız tüm Vodafone’lu hatlar için geçerlidir.

Sizlerden lisanslı olan belatro isimli site ödeme yapmıyor. Güvenilmez sitelere neden lisans onayı veriyorsunuz. Bu konuda kesinlikle bir yaptırım veya lisans iptali yapmanız gerekmektedir. Sadece ben değil herkes aynı şekilde şikayetçi. Ayrıca sizlere İngilizce dilinde mail göndereceğim. Kat kuralları konusunda farklı kelime oyunları yapıyorlar. Yani sizin verdiğiniz lisansa güvenerek oynuyoruz. Lütfen siteye verdiğiniz lisansı tekrar gözden geçirin. Ben bu sıkıntıya düştüm, başka insanların da bu sıkıntıları… Kişisel bilgi kullanımımız, bu Sözleşme’nin bir parçasını oluşturan Gizlilik ve Güvenlik Politikasına tabi olacaktır.

VEPAŞ bu web sitesinde belirtilen ifade ve koşulları önceden bir ihtara gerek olmaksızın her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Kullanıcılar yapılan bu değişikliklerden sonra yeni şartlara tabi olacaklardır. Vodafone için kişisel bilgilerin gizliliği konusu çok önemlidir. Bireysel/kurumsal kişisel bilgilerinizin güvenliği, genel hükümler ve telekomünikasyon ve diğer uygulanabilir mevzuatlar kapsamında Vodafone ve Vodafone Grup şirketleri tarafından koruma altına alınmıştır. Lisans verdiğiniz Tipobet’e yatırım yaptım ve bakiyemi 7 bin TL’ye çıkardım.

  • Vodafone kullanıcısı isen faturalı veya faturasız hat fark etmeksizin Mobil Ödeme hizmetini kullanabilirsin.
  • Kazancımı 22 gün boyunca vereceklermiş, bu durum gerçekten tuhaf.
  • Lisanslı bir site bu şekilde davranıyorsa, benim gibi başkalarının da zarar görmemesi için bu durumu dile getirmek istiyorum.
  • Bu web sitesinden kaynaklanacak uyuşmazlıklarda VEPAŞ elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir ve uyuşmazlık T.C.

Yine 542 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerini arayarak, 7878’e MOBILODEMEKAPAT yazarak veya Vodafone Pay uygulaması üzerinden de kapatma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Site’nin içerdiği bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent ve/veya diğer tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları Vodafone ve/veya Vodafone Grup irketleri adına saklıdır. Bu bağlamda, hiçbir açık veya imalı, tam ya da basit ruhsat-lisans verilmemektedir. Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmak hem oldukça kolay hem de pratik bir yöntemdir. Kredi kartları ya da nakit ile uğraşmadan yalnızca cep telefonu numaranız ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu yöntemle harcamalarınızı tek bir yerden kontrol etme imkanına sahip olursunuz. Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmanın avantajlarından bir diğeri de işlemlerinizi saniyeler içerisinde hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmenizdir. Ayrıca kredi kartınızın çalınması ya da kaybolması gibi güvenlik sorunlarıyla da karşılaşmazsınız.

Bu tür ihtilafların çözümünde İstanbul Çağlayan mahkemeleri ve icra müdürlükleri yetkilidir. Lisanslı bir siteden kazandığım parayı ödemediler. Yaptığım ödemeler site üzerinde görünmesine rağmen paramı hala alabilmiş deilim. Lisanslı bir site bu şekilde davranıyorsa, benim gibi başkalarının da zarar görmemesi için bu durumu dile getirmek istiyorum. İşbu web bahsegel güncel giriş, bazı başka alanlara linkler sağlayabilir. VEPAŞ bu web sitesi ve kaynaklar üzerinde kontrol hakkına sahip olmayıp bu alanlardan ötürü herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Sana tanımlanmış özel limitinle hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişini tamamlayabilir, harcamalarını faturana yansıtabilir veya TL bakiyenden düşebilirsin. firması, kazancım olan 20 bin TL paramı ödemiyor. Yatırım yapıp çevrim hakkını doldurdum ve kendi paramla kazanç sağladım. Curacao firmasına da bu konuda şikayet de bulunacağım. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. VEPAŞ, dilediği zaman bu yasal koşullar sayfasının içeriğini güncelleme yetkisini saklı tutmaktadır ve kullanıcılarına siteye her girişte yasal koşullar sayfasın ziyaret etmelerini tavsiye etmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *